Om BSV

I Vejen holder BSV Krantilbehør fast i dansk produktion af løfteværktøj af højeste kvalitet til kraner. BSV´s hydrauliske grabber, pallegafler og mekaniske tænger er kendt for at være robuste, stærke og med lang holdbarhed.
Hos BSV fremstiller vi produkterne selv og dermed er de 100% ”Made in Denmark”.

I dag ejes BSV af Flemming Jensen, direktøren og Allan Richardy, teknisk ansvarlig, som købte virksomheden i 2007, og har siden da videreudviklet virksomheden i samme gode ånd og en positiv retning.

Mange af de ansatte har været i virksomheden i mange år, hvilket afspejler sig i den store erfaring og know-how, som også kendetegner firmaet og afspejler sig i slutprodukterne ved den høje kvalitet og lange levetid.

Hos BSV beregner og konstruerer vi selv. Vi laver selv udskæring i stålplader, fræser, borer, drejer, svejser, renser og monterer, og så har vi også vores egen malekabine. Hele processen er vores egen og in-house.

Som endnu et bevis på at kvaliteten spiller en meget stor rolle hos BSV, er at virksomheden er blevet udnævnt og godkendt som Strenx® medlem i Danmark.

Strenx® er et højstyrke stål, som er udviklet og produceres af Svensk Stål AB (SSAB).
Brugen af dette højstyrke stål gør produkterne stærkere, lettere og mere konkurrencedygtige. Samtidig udvikles der løbende på dette stålmateriale for at gøre det mere bæredygtigt.

BSV er ISO 9001:2015 certificeret.

(+45) 75 36 21 22
sales@bsv.dk
This site is registered on wpml.org as a development site.