Kran grab – Hydrauliske grabbe

Kran grab

Hos BSV Krantilbehør fører vi to hovedserier af kran grab, som er KS grab og Combi grab. Vi har i mange år designet og produceret kvalitets krantilbehør og løftegrej, som er robust, slidstærk og med lang holdbarhed, som vores kunder sætter stor pris på.

KSII grabben

KSII grabben er kran grab/grabben til store kraner og er fremstillet i højstyrkematerialer og forsynet med kraftige aksler og lejer.

BSV´s KS grabber er forsynet med indbygget kontraventil internt i cylinderen, der gør at lasten fastholdes selv ved et slangebrud på kranen.

Denne krangrab er en del af en robust skovlserie, der fokuserer på entreprenørkørsel. Læs mere om KS grabben og dens tekniske specifikationer ved at klikke her.

Combi grabben

Combi grabben egner sig særligt til brug i kombination med mindre kraner og har i tillæg et alsidigt brug. Combi grabben har forskellige værktøjs udformninger i forhold til arbejdsopgaven. Læs mere om Combi grabben og dens tekniske specifikationer ved at klikke her.

Uanset om du har brug for en standard kran grab, en kørepladegrab, en korngrab, en gødningsgrab eller en kundetilpasset løsning, så er vi klar til at rådgive og hjælpe.

Vi ønsker at høre fra dig, hvis du går med tanker om at benytte ét eller flere af vores produkter. Er der opstået tvivl om konfigureringen af jeres grab til kran, eller har I blot tekniske spørgsmål, så kontakt os gerne.

Vi kan træffes på (+45) 75 36 21 22 eller via vores online kontaktformular ved at klikke her.

(+45) 75 36 21 22
sales@bsv.dk
This site is registered on wpml.org as a development site.