BSV pallegafler til kran

En pallegaffel til kran er ikke blot en pallegaffel – det er vigtigt at både funktionalitet og formål hænger sammen. BSV har et bredt sortiment af pallegafler til kranbrug, som bliver produceret på vores fabrik i Vejen. Det er dansk kvalitet og mange af vores kunder sætter pris på dansk producererede løfteværktøjer, den høje kvalitet og lange levetid.

Vi har pallegafler til kraner, der er mulige at tilpasse til mange opgaver, og derudover findes vores standard pallegafler både i 2 ton og 3 ton versioner samt teleskopiske versioner.

Derudover bliver der lavet mange unikke og kundetilpassede løsninger hvert år. Ved at anvende produkterne fra os, får man et produkt der er stærkt, funktionelt og let at bruge.
Special pallegafler laves med løfteevne helt nede fra 100 kg og i versioner med belastning på 12 ton.

Udover standardversionerne, har vi forskellige typer af pallegafler til kraner, bl.a. pallegafler med bøjle, selvafbalancerende pallegafler, teleskopiske pallegafler, pallegafler med klemophæng, pallegafler med kontravægt, gipsvendegafler m.m.

 

Alle vores pallegafler til kraner er 100 % danskproducerede på vores egen fabrik og der følger testcertifikat og naturligvis CE-erklæring med. Udover standardfarven, så husk at BSV kan tilbyde at male i andre farver.

Har du brug for en pallegaffel til kran eller ønsker du rådgivning og hjælp fra os, er du velkommen til at kontakte os på (+45) 75 36 21 22 eller skrive på salg@bsv.dk

(+45) 75 36 21 22
sales@bsv.dk
This site is registered on wpml.org as a development site.